Organisaties betalen onnodig veel netbeheerkosten.

“Zeer goed terzijde hebben gestaan."

Zelden zo'n organisatie meegemaakt waar de klant nog echt koning is. Zeer geduldige mensen die mij, een leek op zakelijk energiegebied, zeer goed terzijde hebben gestaan. Alles is inmiddels prima geregeld en zijn zeer benieuwd hoe ze ons volgend jaar weer terzijde zullen staan.

Mw. M. van Uden

DEN-Q B.V., Woerden

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Proactieve signalering besparingen
  • Vooraf de exacte besparing voorgerekend
  • Wij begeleiden het gehele traject van A-tot-Z

Netwerkkosten

Voor het transport van de energie betaalt u een vast bedrag per jaar. Deze transportkosten, ook wel netbeheerkosten genoemd, betaalt u voor het gebruik van het elektriciteits- en gasnet. Deze kosten worden maandelijks direct door de netbeheerder (Stedin, Liander, Enexis, enz.) of indirect via uw energieleverancier in rekening gebracht.

De netbeheerkosten zijn afhankelijk van de aansluitwaarde van de aansluiting. Hoe groter de aansluitwaarde, des te hoger de kosten.

Veel aansluitingen zijn groter dan daadwerkelijk fysiek nodig is. Hierdoor betalen organisaties onnodig veel netbeheerkosten.

“MKB Energie Beheer signaleert proactief besparingen op de netbeheerkosten."

Traject & Besparing

MKB Energie Beheer signaleert besparingen ten aanzien van de netbeheerkosten en rekent precies uit hoeveel er bespaard kan worden. In veel gevallen kan er een besparing worden gerealiseerd, zonder dat er een fysieke wijziging hoeft te worden doorgevoerd. Eens gerealiseerd, keert de besparing ieder jaar opnieuw terug.

Bij een positieve beoordeling zal MKB Energie Beheer het gehele traject in werking stellen en begeleiden. Gemiddeld duurt het traject 6-8 weken.

"Een gemiddelde organisatie bespaart € 600,- op jaarbasis."

Vergoeding

MKB Energie Beheer voert dergelijke trajecten uit op basis van ‘no cure, no pay.’ Bij succes vraagt MKB Energie Beheer 1/3e van de besparing over het 1e jaar als vergoeding. Daarna is het voordeel geheel voor rekening van uw organisatie.

 

Ook interessant voor uw organisatie ?

In de afgelopen 9 jaar heeft MKB Energie Beheer voor ruim 110 organisaties meer dan € 485.000,- (excl. BTW) bespaard. Wilt u ook weten of uw organisatie kan besparen op de netbeheerkosten?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@mkbenergiebeheer.nl.

Of kijk op www.netwerkkostenbesparen.nl.