Meten is weten.

“Dit probleem tot onze tevredenheid zeer snel opgelost."

Er zijn tot de begin dit jaar helemaal geen problemen geweest. Bij de jaaropgaven van 2013 had ik vastgesteld dat de verwerkte meterstanden niet overeenkomstig waren met de opgegeven standen. Na reclamatie bij de heer Boelaars is dit probleem tot onze tevredenheid zeer snel opgelost.

Dhr. J. Verspeek

Wilhelmina `08 Voetbalvereniging, Weert

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Begeleiding van wijzigingen van A-tot-Z
  • Proactief attenderen op efficiënte oplossingen

Slimme meters

Ruim 70% van alle bedrijven hebben een conventionele meter. Deze meters moeten maandelijks dan wel jaarlijks handmatig worden opgenomen. U kunt zich voorstellen dat dit vaak niet gebeurt, waardoor veel besturen voor vervelende verrassingen komen te staan bij een afrekening. Dit kunt u voorkomen door een zogenaamde ‘slimme meter’ te laten plaatsen.

MKB Energie Beheer begeleidt voor haar deelnemers de prioplaatsingen van slimme meters. Deze meters worden via een modem op ieder gewenst moment uitgelezen. Op die manier hoeven er nooit meer meterstanden te worden opgenomen en heeft u te allen tijde inzicht in het verbruik van de aansluiting.

“MKB Energie Beheer begeleidt de prioplaatsingen van slimme meters."

Meetdienst

Indien uw organisatie een grootzakelijke aansluiting (> 3x80A of > G25) heeft, dan neemt u een meetdienst af bij een meetbedrijf. Zij plaatsen uw meetinrichting, verhelpen storingen en nemen uw meterstanden op. Voor deze dienst worden kosten in rekening gebracht.

Aangezien ook deze markt geliberaliseerd is, kan hier ook op worden bespaard. Via MKB Energie Beheer kunt u gebruik maken van een collectieve korting op uw meetdienst, die kan oplopen tot 20%.

 

Ook interessant voor uw organisatie?

In de afgelopen 9 jaar heeft MKB Energie Beheer honderden meters slim laten maken en maken tientallen bedrijven gebruik van de collectieve korting op de meetdiensten. Wilt u voor uw organisatie ook slimme meters of besparen op de meetdienst?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@mkbenergiebeheer.nl.

Of kijk op www.meetdienstbesparen.nl.