Over ons.

“Problemen erg goed opgelost.”

Guido heeft zijn uiterste beste gedaan om de beste prijs per locatie te vinden en eventuele vrgaen en problemen erg goed opgelost.

Dhr. W. Jager

Café De Stadsgenoot & Café Jij & Wij, Utrecht

Momenteel is de helpdesk gesloten, graag bellen wij u terug.

De voordelen

  • Meer dan 13 jaar ervaring
  • Ruim 15.000 aansluitingen in beheer
  • Volledig onafhankelijk
  • Gemiddelde beoordeling door deelnemers: 9,4

Doel

Ons doel is om jaarlijks samen met u te besparen op de kosten, zonder zorgen. Een gemotiveerd team staat voor u klaar. Naast de jaarlijkse besparing, nemen wij u ook werk uit handen. U kunt ons dan ook gerust bellen met vragen.

 

Achtergrond

MKB Energie Beheer is onderdeel van The Bill Doctor (KvK Utrecht: 68284543). The Bill Doctor is ontstaan in mei 2009 en richt zicht volledig op het realiseren van doorlopende besparingen op de ‘kostenzijde’ van de energienota. Wij bedienen hierbij ieder type klant zowel particulier als zakelijk vanuit onze collectieven:

 

MKB Energie Beheer (zakelijk)

VvE Energie (VvE’s)

Geef Scholen Energie (scholen)

 

Homestroom (particulieren) – Dit was ons collectief voor particulieren. Wij bedienden hiermee op het hoogtepunt ruim 18.000 deelnemers op doorlopende basis. Wij hebben het per 01-01-2020 afgestoten.

 

Sinds 2017 hebben wij ook aparte websites ingericht voor collectieve meetdiensten, besparingen op de netwerkkosten & voldoen aan de Informatieplicht:

 

Meetdienstbesparen.nl (grootzakelijke aansluitingen)

Netwerkkostenbesparen.nl (grootzakelijke aansluitingen)

Informatieplichtmilieubeheer.nl

Energiebelastingteruggaaf.nl

Apxcontract.nl

 

Onderscheidend vermogen

Wij onderscheiden ons door onze onafhankelijkheid en kwalitatieve klantenservice. Vanaf het begin hebben wij er bewust voor gekozen om volledig onafhankelijk te opereren. Dit betekent dat wij nooit betaald worden door de leverancier, enkel door onze deelnemers. Op die manier kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien. Daarnaast zijn wij het directe aanspreekpunt voor alle energie gerelateerde vragen. Op die manier kunnen wij een hoogwaardig serviceniveau garanderen, ongeacht welke leverancier uw aansluiting mag beleveren. Dat wij deze taak serieus nemen blijkt wel uit het feit dat onze service gemiddeld met een 9,4 wordt gewaardeerd.

 

Inmiddels heeft The Bill Doctor ruim 15.000 aansluitingen in beheer. Wilt u meer weten over The Bill Doctor?

Neem dan gerust contact met ons op: 030-3031714 of info@thebilldoctor.nl.