Inkoop collectieve energie 2016

De afgelopen 2 maanden zijn we volop bezig geweest om de collectieve inkoop van elektriciteit en gas voor alle deelnemers voor 2016 af te ronden. Vorige week hebben alle deelnemers bericht ontvangen over de nieuwe energietarieven voor 2016.

Recht van het laatste bod

Ook dit jaar hebben we alle aansluitingen met bijbehorende volumes aangeboden bij 8 verschillende energieleveranciers. De energieleverancier met het laagste aanbod is de winnaar van de tender. Echter biedt MKB Energie Beheer de huidige energieleveranciers altijd de mogelijkheid om het scherpste aanbod te matchen, zodat de deelnemer niet van leverancier hoeven te wisselen. De bestaande energieleveranciers hebben het winnende bod ook dit jaar gematcht zodat er geen overstap van leverancier (bij de bestaande deelnemers) plaatst heeft gevonden. Uiteraard hebben bepaalde deelnemers wel een overstap gemaakt, echter was dit dan de wens vanuit de organisatie zelf omdat er bepaalde administratieve voorkeuren waren.

Aanbod voor uw organisatie

Is uw organisatie nog geen deelnemer van MKB Energie Beheer en bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Upload dan uw jaarnota of neem contact met ons op en wij stellen vrijblijvend een advies op voor de collectieve inkoop van energie. Wij onderzoeken dan tevens of uw organisatie kan besparen op de netwerkkosten, energiebelasting of meetdiensten. Indien u meer wilt weten over andere energie gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *